Publiserte artikler

Kort prosess

Ikke så lett å passere Israels blokk i Mexico. Foto: FIVB

Det ble ikke lange stunden Jan Erik Moen og Stian Opsahl fikk prøve på konkurransesanden i Mexico. I løpet av 31 minutter var de slått ut av FIVBs Puerto Vallarta Open. Motstanderne fra Israel, Faiga-Hilman, vant enkelt 2-0 (21-6, 21-10), og dermed ble det med den ene kampen for det norske laget.

I klassen for menn blir det da opp til Øivind Hordvik og Bjarte Usken å forsvare de norske fargene i hovedrunden. De får hard motstand i sin første kamp i dag, i det de møter sterke Patterson-Gibb fra USA. Kampen går kl. 16:40 norsk tid. De to andre puljemotstanderne er sveitsiske. Beeler-Strasser er motstandere kl. 20:00, mens Breer-Haussener står på den andre siden av nettet i morgen kl. 19:10. Resultatene finner du her.

Kvinnenes hovedrunde starter i morgen, og der er Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg norske representanter. Følg resultatene her.

Legg igjen en kommentar