Publiserte artikler

Puerto Vallarta Open

Sesongens ti beste sandvolleyballag av hvert kjønn spilte finaler i Fort Lauderdale i Florida sist helg, forøvrig med Allison-Bruno Schmidt og Larissa-Talita, begge fra Brasil, som vinnere i henholdsvis klassen for menn og kvinner. Ikke desto mindre er det klart for en ny sandvolleyballturnering i FIVB-regi denne uken. Denne gangen er det en Open-turnering, og den skal foregå i Puerto Vallarta i Mexico.

Tre norske lag skal delta. To av dem har fått plass i hovedrunden som starter i morgen for mennenes del, det tredje, Jan Erik Moen og Stian Opsahl, spiller kvalifisering i dag. Med bare 21 lag klare for dagens kvalifisering, slipper de norske å spille første runde. De møter et israelsk lag, Faiga-Hilman, i andre og siste runde. Med seier der, slår de følge med Øivind Hordvik og Bjarte Usken, som allerede er klare for hovedrunden. Moen-Opsahl spiller kl. 21:50 norsk tid i kveld.

Norge har også et kvinnelag med i Mexico. Det er Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg. De har også plass i hovedrunden og spiller sine første puljekamper torsdag.

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar