Publiserte artikler

På Canadatur

Finalelagene, Nyborg VBK og Jasper Place High School. Foto: Scott Olsen

Vi har fått følgende reportasje fra Scott Olsen:

Nyborg VBK har reist til Alberta, Canada med 21 spillere og 6 trenere og voksne i høstferien. De kommer til å være i Canada i 12 dager til sammen. Nyborg reiser med spillere fra hele Hordaland og tre spillere fra Førde VBK. Spillerne varierer i alder fra 13 til 19 år og er delt opp i en «juniorgruppe» (13-16 år) og en «seniorgruppe» (17-19 år). De eldste spilte i en stor rankingturnering i byen Edmonton i går og vant finalen 2-0 (25-20, 25-23) etter å ha tapt mot samme lag i gruppespillet tidligere i turneringen. De fleste spillerne de møter ender opp på canadiske universitetslag som er grunnlaget for Canadas landslag i volleyball, som er ranket nummer 11 i verden.

Nyborg sine juniorer vant også rankingturneringen de deltok i i helgen.

Neste helg spiller begge lag i turneringer. I mellomtiden kommer gruppen til å reise rundt i provinsen Canada og se blant annet Rocky Mountains og flere nasjonalparker.

Legg igjen en kommentar