Publiserte artikler

Seriestart i nabolandene

Joakim Larsen fra Skjeberg er en av Gentoftes trenere

Både i Sverige og Danmark innledes eliteserien sesongen 2015-2016 denne helgen. I Sverige er det premiere allerede i dag, da to av favorittene i mennenes klasse møtes kl. 19:00. Falkenberg og Örkelljunga har hatt mange harde oppgjør gjennom årene. De møttes også i treningskamp sist helg, i samme turnering som Førde deltok, og da var Falkenberg sterkest og vant 3-0. Så spørs det hvordan styrkeforholdet er når alvoret er der, og hvilket lag som har brukt den mellomliggende uken best til å spille inn de nye spillerne. Du kan lese mer på det svenske forbundets sider her.

Også i Danmark er det toppoppgjør i mennenes første runde. De regjerende mesterne Gentofte møter bronsevinnerne Marienlyst i Odense. Ikke minst sistnevnte har forsterket før sesongen. Både denne kampen og kampen mellom nr. 3 og 4 i kvinnenes serie, Fortuna Odense og Holte, blir vist på den danske sportstrømmekanalen DreamSports.tv. Kvinnekampen spilles søndag kl. 13, mennene kl. 15. Du kan lese mer på det danske forbundets sider her. Kampene vises her.

Legg igjen en kommentar