Publiserte artikler

Kvartfinaleklare

Belgias gule tigre er videre i EM. Foto: CEV

I går ble det spilt playoff i kvinnenes europamesterskap i Nederland og Belgia. Fra før var det klart at det ene arrangørlandet, Nederland, ville gå til kvartfinale som puljevinner. Og med seier 3-1 mot Tsjekkia, får også publikum i belgiske Antwerpen mulighet til å heie videre på sine yndlinger «de gule tigrene».

Den jevneste playoffkampen i går var mellom Polen og Hviterussland, som til slutt endte 3-2 i Polens favør etter at Hviterussland hadde utliknet 0-2 til 2-2. Men med 15-12 i siste sett hangler Polen videre.

De to siste kampene i går endte begge med 3-0. Tyskland slo Ungarn og Italia slo Kroatia.

Det blir dermed følgende kvartfinaler i dag (klokkeslett ikke klare i skrivende stund):
I Antwerpen
Tyrkia-Tyskland
Serbia-Belgia
I Rotterdam
Nederland-Polen
Russland-Italia

CEVs hjemmeside for EM er her, den egne EM-siden er her.

Legg igjen en kommentar