Publiserte artikler

Klart for EM-playoff

Jubel da hjemmelaget Nederland slo Italia i går med 5.600 tilskuere. Foto: CEV

I kvinnenes EM i Nederland og Belgia er nå puljespillet ferdig. Det er fire puljer med fire lag i hver, og av disse har nå lagene som kom sist i puljene spilt ferdig. Det ble Slovenia, Aserbajdsjan, Bulgaria og Romania. Puljevinnerne går direkte til kvartfinale. Nederland, Tyrkia og Frankrike vant alle sine tre kamper, mens Russland, som tapte for Kroatia, vant puljen med flere poeng. De resterende lagene spiller playoff om en plass i kvartfinalen, der de møter en puljevinner.

Playoffkampene er satt opp slik:
I Antwerpen: Belgia-Tsjekkia og Tyskland-Ungarn
I Rotterdam: Italia-Kroatia og Hviterussland-Polen

Kampene spilles i morgen, mens det er kvartfinaler torsdag.

Hjemmesiden for EM er her, CEVs her.

Legg igjen en kommentar