Publiserte artikler

FIVB-ranking

Etter at World Cup for både kvinner og menn nå er ferdig, har FIVB justert rankinglistene sine. Både for kvinnene og mennene er det små endringer i toppen. Hos kvinnene har USA, Brasil og Kina beholdt de tre øverste plassene, mens Russland med sin fjerdeplass i World Cup har hoppet fram tre plasser og er nå nr. 4.

Hos mennene har Brasil, Russland og Polen fortsatt de tre første plassene, men World Cup-vinner USA deler nå bronseplassen med Polen etter å ha vært nr. 5 på den forrige listen fra august.

Brasil fikk som kjent ikke delta i World Cup i år siden de skal arrangere OL neste år og dermed allerede er kvalifisert. De har derfor beholdt sine poeng fra World Cup i 2011 på denne rankinglisten.

For Norges del er det selvsagt ingen endringer denne gangen siden vi ennå ikke er kvalifisert til å delta i World Cup. Likevel står Norges kvinner oppført med å ha mistet en plass siden forrige liste, men det gjelder listen fra oktober i fjor. Så Norge er fortsatt nr. 122 av totalt 141, mens mennene er nr. 102 av 159.

Du finner kvinnenes rankingliste her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar