Publiserte artikler

Kvinne-EM starter i morgen

Så er det klart for årets første europamesterskap på seniorsiden. Fire byer i to land skal lose seksten av Europas beste kvinnelag gjennom 36 kamper før europamesteren er kåret, og de første kampene spilles i morgen. Det er Belgia og Nederland som deler på mesterskapet. I Nederland spiller tre innledningspuljer i Apeldoorn, Rotterdam og Eindhoven, mens Antwerpen i Belgia har den fjerde. Playoff og kvartfinaler spilles i Antwerpen og Rotterdam, mens Rotterdam har avslutningen med semifinaler og finaler.

Innledningspuljene ser slik ut:
Pulje A (i Apeldoorn): Italia, Nederland, Polen, Slovenia
Pulje B (i Antwerpen): Aserbajdsjan, Belgia, Tyrkia, Ungarn
Pulje C (i Rotterdam): Bulgaria, Hviterussland, Kroatia, Russland
Pulje D (i Eindhoven): Romania, Serbia, Tsjekkia, Tyskland

Kampoppsettet finner du her. En egen hjemmeside for turneringen er her.

Legg igjen en kommentar