Publiserte artikler

World Cup avgjøres

Libero Erik Shoji var sentral i USAs seier over Russland. Foto: FIVB

Før de tolv lagene i World Cup i Japan spiller sine siste kamper i morgen, er det bare tre lag som har mulighet til å ta de to attraktive plassene til OL i Rio neste år. Polen har vunnet alle sine kamper så langt, mens USA og Italia har ett tap hver. USA ligger best an av disse to, etter som de har full poengpott fra kampene de har vunnet, mens Italia ga bort et poeng i dag mot Argentina. USA på sin side, fjernet Russlands mulighet til å henge med til slutt ved å vinne 3-0.

De avgjørende kampene i morgen blir Italia-Polen, som spilles kl. 3:30 norsk tid, og USA-Argentina kl. 11:40. To sett til Polen mot Italia garanterer dem en av de to OL-plassene, mens USA må vinne dersom Italia vinner for være blant de to beste. Dette fordi antall seire går foran antall poeng på tabellen.

Tabellen ser du her.

Legg igjen en kommentar