Publiserte artikler

Semifinaler yngre VM

Russland sendte Italia ut av medaljekampen. Foto: FIVB

Lagene i VM U20 for jenter og U21 for gutter har nå spilt seg fram til semifinaler. Alle de seksten lagene som deltar i hver klasse spiller fortsatt, men det er bare fire lag som nå har mulighet på medaljer. I hver klasse er ett av disse europeiske. Hos guttene har Russland vunnet alle sine kamper så langt og møter Brasil i kampen om en finaleplass. Den andre semifinalen går mellom Argentina og Kina.

Hos jentene er Italia Europas semifinaleinnslag, der de har Den Dominikanske Republikk som motstander. I den andre semifinalen spiller Brasil mot Japan.

Det spilles også semifinaler om plassene 5-8, 9-12 og 13-16. Kampoppsettet for guttene finner du her, for jentene her.

Legg igjen en kommentar