Publiserte artikler

Mot avgjørelse i World Cup

I Japan er det nå to nye fridager for de deltakende lagene i World Cup. Disse skal brukes til forflytning til nye byer og danning av nye puljer, før alle lagene skal spille de tre siste kampene. Og de tre dagene med kamper blir svært avgjørende for rekkefølgen, for her møtes noen av favorittene til de to OL-plassene. Dermed er tap svært viktig å unngå. Pr. i dag er fortsatt USA og Polen på topp uten tap, mens Russland og Italia har ett tap hver.

Spesielt er følgende kamper viktige:
Mandag 21. september: Polen-USA og Italia-Russland
Tirsdag 22. september: USA-Russland
Onsdag 23. september: Polen-Italia

I tillegg er det en del kamper der outsidere kan gi uønskede resultat for favorittene, som f.eks. Japan-Polen, Japan-Russland og Italia-Argentina.

Hjemmesiden til World Cup er her.

Legg igjen en kommentar