Publiserte artikler

NCC er satt opp

Turneringsdirektøren i NEVZA (The Northern European Volleyball Zonal Association) har fordelt puljene for første runde i NEVZA Club Championship (NCC), populært kalt det nordiske klubbmesterskapet. Fra Norge deltar sju lag denne gangen, to i kvinneklassen og hele fem i klassen for menn. Det ble godkjent fem norske lag i herreklassen fordi NTNUI ble forbigått av NVBF da de norske lagene ble forespurt om deltakelse. I tillegg deltar de tre medaljelagene i fjor: Nyborg, BK Tromsø og Randaberg. De to kvinnelagene er Oslo Volley og Randaberg.

I klassen for menn er totalt elleve lag påmeldt. Disse er delt i tre puljer. Hos kvinnene er åtte lag påmeldt, fordelt på to puljer. Bare en av puljene har norsk arrangør, BK Tromsø er vertskap der. De to innledningsturneringene går ikke samme helg. Kvinnene spiller 20.-22. november, mennene en uke senere. Denne helgen er ellers satt av til kvartfinalene i NM, så får vi se hvordan NVBF vil løse det.

Puljeoppsettet ser slik ut, med arrangørene nevnt først:
Kvinner
Pulje A
Brøøndby (DEN)
Holte (DEN)
Randaberg (NOR)
Afturelding (ISL)
Pulje B
Fortuna Odense (DEN)
Engelholm (SWE)
Oslo Volley (NOR)
Team Køge (DEN)
Menn
Pulje A
Middelfart (DEN)
Nyborg (NOR)
Hvidovre (DEN)
NTNUI (NOR)
Pulje B
Falkenberg (SWE)
Gentofte (DEN)
Førde (NOR)
Pulje C
BK Tromsø (NOR)
Marienlyst (DEN)
Randaberg (NOR)
HK (ISL)

Fire lag i hver klasse går til sluttspillet neste år.

Legg igjen en kommentar