Publiserte artikler

Stillingen i World Cup

Toppscorere på hvert sitt lag: Zaytsev og Anderson. Foto: FIVB

I Japan var det hviledag i World Cup i går, og i dag var det så klart for fjerde kampdag der to av de hittil ubeseirede lagene skulle møtes. USA og Italia sto nemlig uten poengtap så langt, og det skulle vises om Italias lag med ny trener og opplegger ville fortsette framgangen. USA var imidlertid for sterke for Italia denne dagen og vant 3-0 (25-18, 25-23, 29-27) og gikk til topps på tabellen. Det tredje laget som sto uten uten tap var Polen. De ga fra seg et poeng i kampen mot Iran og ligger dermed like bak USA i kampen om en av de to OL-plassene det kjempes om i World Cup.

Som hos kvinnene er det antall seire som først avgjør tabellplasseringen, deretter kommer poeng. Bak de to lagene med fire seire, følger tre lag med tre. Det er Russland, Italia og Japan. Det er kanskje litt overraskende med Japan, men de slo Canada klart 3-0 i dag, og har hittil bare tapt for USA.

Etter at lagene har spilt sin femte kamp i morgen, endres puljene og lagene flytter til nye byer.

Hjemmesiden til World Cup finner du her.

Legg igjen en kommentar