Publiserte artikler

Fjerdeplass i Israel

Laget fra Israel som slo ut Norge. Foto: CEV

Det norske laget som spiller Continental Cup i Ashdod i Israel, tapte i dag morges den viktige kampen mot Israel. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg tapte 0-2 (19-21, 18-21) mot Cherkez-Muharer, mens Cindy Treland og Janne Pedersen var nærmere mot Guz-Yellin. Der ble resultatet 1-2 (15-21, 21-12, 12-15). Dermed er Norge blitt nr. 4 og sist i puljen. Og mens Israel nå skal spille mot Slovakia om den andre ledige plassen i sluttspillet i juni neste år, er Norge ute både av Continental Cup og OL neste år. For det skal nå mye til for et norsk kvinnelag å havne blant de 15 beste i World Tour som kvalifiserer seg til Rio.

Resultatene fra Israel finner du her. Se også kommentarer her.

Legg igjen en kommentar