Publiserte artikler

Sotsjilagene videre

Lars Fredrik Tvinde. Foto: FIVB

Lars Fredrik Tvinde og Geir Eithun grep den siste sjansen og kom seg videre til eliminasjonsspillet i gårsdagens siste kamp ved å slå russerne Bykanov-Hudyakov 2-1 (24-22, 19-21, 15-10). Tidligere på dagen hadde de tapt mot Plavins-Regza fra Latvia med 0-2 (16-21, 20-22). Men med seieren over russerne kom de seg foran det italienske laget de tapte for første dag på kvotient. I dag møter de Horvath-Hukel fra Slovakia i første runde av eliminasjonsspillet kl. 10:00.

Det andre norske laget, Lars Tveit Retterholt og Daniel Bergerud, hadde ingen problemer med å ta seg til eliminasjonsspillet. Selv om de ble slått grundig av amerikanerne Lucena-Dalhausser i den første kampen i går, sikret de andreplassen i puljen med seier 2-1 (17-21, 25-23, 15-13) over Velichko-Sivolap fra Russland. I dag skal de først opp mot Dziadkou-Kavalenka fra Hviterussland kl. 9:00, så får vi se om det blir videre avansement.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar