Publiserte artikler

Finalen glapp

Ikke alle baller ble reddet. Foto: CEV

Norge må vinne to kamper i morgen for å gå videre til sluttrunden i Continental Cup i juni neste år. Grunnen til det er at laget tapte sin semifinale mot Slovakia med 1-2 i kamper. Først slo Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg Siposova-Behunova 2-1 (18-21, 21-13, 15-9), før Cindy Treland (ikke Kathrine Maaseide som vi tidligere feilaktig meldte) og Janne Pedersen tapte 0-2 (12-21, 17-21) mot Dubovcova-Nestarcova. I den avgjørende kampen ble Kongshavn-Kjølberg satt opp mot Dubovcova-Nestarcova, og den vant slovakene 2-0 (21-17, 22-20).

Det betyr at Norge da først må slå Israel, som tapte sin semifinale mot Polen. Vinner Norge den, møter de Slovakia igjen for å avgjøre hvem som blir nr. 2 i turneringen. Polen er allerede videre, de har slått Slovakia 2-0 i finalen.

Kampene mot Israel spilles i morgen kl. 9:00. Kongshavn-Kjølberg møter Cherkez-Muharer, mens Treland-Pedersen spiller mot Guz-Yellin. Resultatene er her. Begge kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar