Publiserte artikler

Continental Cup

Norge har denne helgen en mulighet til å få et kvinnelag i sandvolleyball nærmere en OL-deltakelse neste år. Mens mennene som deltar for Norge i Continental Cup vant sin pulje i tredje runde og går videre til semifinalespill neste sommer, må kvinnene gå via fjerde runde for å komme dit.

To norske lag er derfor nå i Ashdod i Israel der de skal konkurrere med tre andre land om to plasser som gir semifinalespill i juni 2016. I tillegg til Israel er motstanderne Polen og Slovakia. Det spilles først semifinale, vinnerne der møtes til finale, og finalevinneren er videre. Taperen må spille om den siste plassen mot det laget som vant kampen mellom de to semifinaletaperne.

Som vanlig i Continental Cup spilles det to innledende kamper mellom lagene. Står det 1-1, velger laglederne hvilke to lag som skal møtes til avgjørende kamp.

De norske spillerne som deltar i Israel er Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg og Kathrine Maaseide-Janne Pedersen. Hjemmesiden til turneringen i Israel finner du her.

Legg igjen en kommentar