Publiserte artikler

Ny seier til landslaget

Det norske laget har trent hardt og godt i Maribor

Det ble en ny femsettskamp for det norske landslaget for menn da de i kveld møtte laget som ble nr. 3 i Slovenia sist sesong, Panvita Pomgrad. Kampen startet fryktelig dårlig for Norge. Laget ble tatt helt på sengen av servetrykket det møtte og fikk omtrent ikke summet seg før det sto 10-25.

Noen justeringer til andre sett førte imidlertid Norge mer og mer inn i kampen, og selv om settet ble tapt 22-25, var det tydelig at spillerne nå var innstilt på å kjempe. Utover i kampen var det nå Norge som tok serveinitiativet, noe som ga bedre og bedre blokkspill. Side out-spillet fungerte godt, og dermed gikk de tre siste settene til Norge med 25-21, 25-18, 15-12 til spesielt stor fustrasjon for den slovenske treneren, som nok ikke hadde sett for seg dette utfallet.

I morgen er landslagets siste dag i Maribor. Som vanlig er det trening om morgenen og kamp om kvelden. Motstander i morgen er Saudi Arabia.

Legg igjen en kommentar