Publiserte artikler

Seier i Maribor

Fra gårsdagens kamp mot ACH Ljubljana. Norge i hvitt. Foto: Geir Opseth

Det ble endelig norsk seier i dag da det norske landslaget for menn møtte et elitelag fra byen de losjerer i. Lunos Maribor ble nr. 5 i den slovenske eliteserien forrige sesong, men med ny trener har laget forsterket og har ambisjoner om å klatre på tabellen den kommende sesongen.

Det norske laget kom i gang på en helt annen måte enn i de tidligere kampene og viser nå tegn til at de absorberer treningsmengdene de etter hvert har i kroppen. Det ble en jevn og spennende kamp der alle de norske spillerne, med unntak av fortsatt skadehemmede Brage Roalkvam, fikk prøve seg.

Med bedre serve enn tidligere kombinert med sikrere side out, kunne det norske laget til slutt vinne 3-2 (25-23, 23-25, 21-25, 25-23, 15-8). I morgen venter et nytt slovensk elitelag, laget som ble nr. 3 i vår.

Legg igjen en kommentar