Publiserte artikler

Tap mot Champions League-lag

Ørjan Siljander i angrep. Foto: Geir Opseth

Det norske volleyballandslaget for menn som ligger i treningsleir i Maribor i Slovenia, møtte i dag landets klart beste klubblag, ACH Ljubljana. Det norske laget viser framgang i alle spillets faser, men måtte likevel gi tapt for sine rutinerte motstandere.

ACH er gjenganger i Champions League, og skal delta der også denne sesongen. En stor forskjell fortsatt på det norske laget og det de beste motstanderne viser, er servetrykket. Det norske laget er fortsatt plaget med mange feil i forhold til antall ess, mens det hos ACH var omtrent like mange ess som feilserver. Norge hadde også problemer med å stoppe angrepene til kapteinen hos ACH, Flajs.

ACH vant kampen 3-0 (25-19, 25-18, 25-18), men om det norske laget greier å luke bort en del unødvendige feil og forbedre samspillet, vil de komme enda nærmere de beste. Flest poeng hos Norge tok midtspillerne Jon Erlend Haukås og Rune Berg med 7 hver.

Legg igjen en kommentar