Publiserte artikler

Nytt tap, men bedring

Det norske laget i Slovenia

Det norske landslaget for menn fikk en forferdelig start på den andre landskampen mot Slovenia i Maribor i kveld. Spillerne virket forknytte og usikre, og lite og ingen ting fungerte. Mottakene spratt vegg i mellom, feilservene florerte, angrepene satt sjelden, feltforsvaret var uten vilje og blokken var fraværende. Et stygt førstesett mot et slovensk lag som spilte på seg mer og mer selvtillit endte med norsk tap 8-25.

Det norske spillet kunne ikke fortsette slik, til det finnes det for mye stolthet i laget, så gradvis bedret det seg. Imidlertid ikke tidsnok til å ta de to neste settene som endte 15-25, 18-25. Etter som dette imidlertid var en privatkamp, var det avtalt å spille fire sett uansett. Og i det fjerde settet slo de norske spillerne seg løs, spilte mye friere og vant settet 25-23. Mye av årsaken var at både serve og servemottak satt bedre, samtidig som også blokken begynte å ta poeng.

Legg igjen en kommentar