Publiserte artikler

Kina og Serbia til OL

World Cups MVP, Zhu Ting. Foto:FIVB

Kina og Serbia fullførte oppgaven i World Cup i dag og vant kampene sine. Dermed beholdt de de to første plassene på tabellen og er klare for OL i Rio de Janeiro neste år. Men Serbia gjorde det spennende for seg selv. Etter å hatt god kontroll i de to første settene mot Argentina, begynte de å rote og mistet de to neste. Men i det siste levnet de ingen tvil og sikret seg OL-billetten.

Kina ga også bort et sett mot Japan i den 63. og siste kampen i årets utgave av World Cup. Men med 3-1 gikk de til topps for fjerde gang i turneringen. Den videre rekkefølgen ble 3. USA, 4. Russland, 5. Japan, 6. Sør-Korea, 7. Den Dominikanske Republikk, 8. Argentina, 9. Cuba, 10. Kenya, 11. Peru, 12. Algerie.

De individuelle utmerkelsene gikk til følgende:
MVP Zhu Thing (Kina)
Beste diagonal: Nataliya Obmochaeva (Russland)
Beste opplegger: Niverka Marte (Den Dominikanske Republikk)
Beste kant: Brankica Mihajlović (Serbia)
Nest beste kant: Tatyana Kosheleva (Russland)
Beste midt: Daimarys Lescay (Cuba)
Nest beste midt: Tetori Dixon (USA)
Beste libero: Brenda Castillo (Den Dominikanske Republikk)

Turneringens hjemmeside er her.

Tirsdag begynner mennenes World Cup.

Legg igjen en kommentar