Publiserte artikler

Europamestere!

Norske gullgutter. Anders t.v og Mathias. Foto: CEV

Ett år etter at Norge fikk europamesterne i klassen U22 ved Christian Sandlie Sørum og Runar Torsvik Sannarnes, har to nye norske unggutter gått til topps i et europamesterskap, denne gangen i klassen U20. Guttene bak bragden er søskenbarna Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol, begge barn av kjente volleyballspillere med flere landskamper.

I dag var det først en hard semifinale for de to. De møtte et sterkt lag fra Ukraina, Plotnytskiy-Kovalov, og de måtte ut i tre sett for å slå disse 21-14, 13-21, 15-11. I finalen ventet Gauthier-Rat-Loiseau fra Frankrike. Første sett gikk i norsk favør 21-18. Og på stillingen 3-0 i det andre fikk Gauthier-Rat en akutt kneskade som gjorde at han måtte gi opp videre spill. Dermed ble det en litt spesiell avslutning på mesterskapet, men ikke desto mindre et fortjent gull til de to norske guttene. Vi gratulerer!

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar