Publiserte artikler

Til semifinale i EM

Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen har vunnet sine to kamper i EM U20 i sandvolleyball i dag, og er med det klare for semifinale i morgen. Etter som de vant sin innledningspulje i går, gikk de direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Der møtte de Huerta A.-Jiménez fra Spania som de slo ganske greit 2-0 (21-11, 21-18).

Men i kvartfinalen møtte de hardere motstand fra russerne Yarzutkin-Sivolap. Det måtte 56 minutters kraftinnsats til før semifinaleplassen var sikret med 2-1 (21-18, 19-21, 15-13). Semifinalemotstanderne blir Plotnytskiy/Kovalov fra Ukraina. Tidspunktet i morgen er ikke klart, men kampen vises selvsagt på laola1.tv. Resultatet finner du her.

Det har ikke gått like bra for Sunniva Helland-Hansen og Hannah Sofie Perrens. Som puljetoere fikk de spille første runde i eliminasjonsspillet. Denne kampen vant de 2-1, men i neste runde ble Placette-Richard  for gode og vant 2-0 (21-12, 21-19). Dermed endte EM-eventyret for de norske jentene med en niendeplass.

Legg igjen en kommentar