Publiserte artikler

Mye norsk i NEVZA

Da NEVZAs sandvolleyballturnering i Oslo startet i går, var halvparten av de tjuefire lagene i klassen for menn norske, og seks av seksten i kvinneklassen. I løpet av kampene i går og i dag har den norske dominansen fortsatt, og da turneringen tok pause i kveld, var tre av de fire semifinalistene i begge klassene norske.

Dermed blir det mye norsk å heie på på Jernbanetorget fra formiddagen av. Kvinnenes semifinaler spilles først. Kl. 11:00 møter Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg svenskene Nilsson-Yoken, før det er helnorsk møte kl. 12:00 mellom Cindy Treland-Janne Pedersen og Ingrid Lunde-Ane Guro Tveit Hjortland.

Kl. 13:00 er det klart for første semifinale i herreklassen. Da møtes Geir Eithun-Lars Fredrik Tvinde og Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal. Og den siste semifinalen går kl. 14:00 og er mellom Christian Sandlie Sørum-Runar Torsvik Sannarnes og Kildegaard-Abell fra Danmark.

Semifinalene følges av bronsefinaler og finaler, den siste kl. 18:00 er finalen i klassen for menn. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar