Publiserte artikler

Guttene puljevinnere

Søskenbarna Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol har feid gjennom puljespillet i EM U20 og vunnet alle tre kampene med til dels klare sifre. Dermed har de selvsagt vunnet puljen og går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Så en niendeplass er det dårligste de kan få, men med den formen de har vist hittil, er det selvsagt håp om enda bedre plassering. Hvem de skal møte, får de vite i morgen, det blir vinnerne av en førsterundekamp. Men kampen spilles kl. 13:35 og vil bli vist på laola1.tv. Resultatene finner du her.

De norske jentene kom også godt i gang i mesterskapet på Kypros og vant klart sine to første kamper. Men i den siste puljemampen møtte de et svært sterkt russik lag og måtte se seg slått med solide sifre. Det fører da til at de må ut i førsterundekamp kl. 8:20 i morgen. Da venter Sandanusova-Slezakova fra Slovakia, og disse må overvinnes om det skal bli bedre enn syttendeplass i turneringen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar