Publiserte artikler

EM U20 på Kypros

Europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1996 og senere har startet på Finikudes Beach i Larnaca på Kypros. Trettito lag deltar i hver klasse fordelt på åtte puljer. De fire lagene i puljene møter hverandre og de tre beste går videre til singel eliminasjon. Norge deltar med ett lag i hver klasse. Av disse er det nok søskenbarna Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen vi setter størst lit til etter at de i forrige uke tok en flott niendeplass i EM U22.

I det mesterskapet deltok også Sunniva Helland-Hansen, men hun har ny makker nå i Hannah Sofie Perrens. De to spiller sin første kamp kl. 11:40 mot arrangørenes Yiasoumi, A.-Yiasoumi, K. Resultatene kommer her. Denne kampen går på bane 1, dermed vil den også bli streamet på laola1.tv, sjekk her.

Guttenes første motstandere er også kypriotiske, Eleftheriou-Chrysostomou. Denne kampen går på bane 2 og blir også streamet. Den går også kl. 11:40. Guttenes resultater finner du her. Du kan se oversikt over alle puljene her.

Legg igjen en kommentar