Publiserte artikler

Norgesmestrene

Fra mennenes finale. Foto: Kristiina Öis

Det ble kåret norgesmestere for senior i helgen. Mesterskapet ble avviklet på Jernbanetorget og Voldsløkka med Vegard Høidalen/Oslo Sandvolleyballklubb som teknisk arrangør.

I klassen for menn forsvarte Iver Horrem og Geir Eithun mesterskapet fra samme sted i fjor. I kvinneklassen gjentok også Janne Kongshavn bedriften, denne gangen med midlertidig makker, Hanne Haugen Aas, som fikk sitt første gull i sandvolleyball.

I mennenes finale slo Horrem-Eithun Øivind Hordvik og Lars Fredrik Tvinde. NRK Sogn og Fjordane har et oppslag om at Eithun nå skal spille noen turneringer sammen med Tvinde mens Horrem pleier en skrantende kropp, les her.

Resultatlisten fra mesterskapet finner du her, se også facebooksiden til Oslo Sandvolleyballklubb her og Norgestour her.

Legg igjen en kommentar