Publiserte artikler

FIVB-ranking

FIVB har offentliggjort rankinglister for fire landslagskategorier. Det gjelder senior kvinner og menn, jenter U18 og gutter U19. Det er ikke gitt så mange poeng til norske lag. For herreseniorenes del er poengene gitt etter kvalifiseringen til VM i 2014, etter som Norge ikke deltok i EM-kvalifisering til EM 2014, mens juniorenes poeng kommer fra EM-deltakelse. Og kvinnene har ingen poeng på grunn av manglende deltakelse.

Topplagene i seniorklassene er ganske uforandret. I kvinneklassen leder USA foran Brasil og China, mens hos mennene er det Brasil foran Russland og Polen. Det norske herrelaget har beholdt sine plasseringer fra forrige ranking, som var i oktober i fjor. Laget deler 102. plass, der totalt 159 land er på listen. De norske kvinnene har falt en plass og er nr. 122 av i alt 141 land. Kvinnenes rankingliste finner du her, mennenes her.

Hos juniorene har guttene falt en plass og er nr. 43 blant 121 land, liste her, mens jentene har mistet to plasseringer og er nr. 44 av 111, sjekk her.

Legg igjen en kommentar