Publiserte artikler

Bare nesten

Christian viser hvor han vil blokke. Foto: CEV

Christian Sandlie Sørum og Runar Torsvik Sannarnes får ikke forsvart gullet sitt fra i fjor i EM U22. I mesterskapet i Macedo de Cavaleiros i Portugal hadde de ikke gitt fra seg et sett før de møtte det russiske andrelaget Velichko-Sivolap i kvartfinalen i dag. Det startet bra da også med seier i første sett, men deretter tok russerne initiativet og vant de to neste, 17-21, 21-19, 15-11, i den jevne og spennende kampen. Dermed ble til slutt en femteplass på Norges beste lag i klassen.

Det andre laget som deltok, Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen, ble til slutt nr. 9. Med tanke på at de to skal spille EM U20 i neste uke, har også disse gjort en strålende innsats.

Resultatene fra kampene i dag ser du her.

Legg igjen en kommentar