Publiserte artikler

Godt av guttene

Matihias Berntsen blokker mot Portugal. Foto: CEV

De to norske guttelagene som deltar i EM U22 i Portugal, har innledet på beste mulige måte. Begge lagene har nemlig vunnet begge sine to kamper i dag, og alle fire kamper har endt 2-0. Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum har slått lag fra Polen og Finland, og møter i morgen et annet ubeseiret lag fra Tyrkia.

Motstanderne til Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen har vært fra Portugal og Latvia. I morgen møter de et engelsk lag. Disse har ennå ikke vunnet. Vinner de to lagene den siste puljekampen i morgen, går de direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Da er de garantert å ikke bli dårligere enn nr. 9, og de vil heller ikke møtes før i en eventuell kvartfinale. Resultatene i morgen finner du her.

For de norske jentene har ikke dagen vært like vellykkket. Både Victoria Faye Kjølberg-Benedicte Maaseide og Live Johanne Lunde Fossdal-Sunniva Helland-Hansen tapte sin tredje og siste puljekamp og har dermed spilt ferdig med en noe skuffende delt 25. plass som resultat.

Legg igjen en kommentar