Publiserte artikler

Til NM

Det gikk ikke bedre for de norske mennene som dro til Polen for å spille Olsztyn Grand Slam enn det gikk for kvinnene. Alle de tre lagene som spilte kvalifisering i går røk ut i første runde med følgende resultater:
Usken-Retterholt mot Daguerre-Salvetti (FRA) 0-2 (17-21, 18-21)
Horrem-Eithun mot Beeler-Strasser (SUI) 0-2 (17-21, 18-21)
Hordvik-Kvamsdal mot Koekelkoren-van Walle (BEL) 1-2 (22-20, 17-21, 12-15)

Dermed får alle de fire lagene som har vært i Olsztyn god tid på seg til å nå tilbake til Oslo der deres kamper i NM for senior starter lørdag. De er nemlig alle blant de åtte lagene som er direkte kvalifiserte for hovedrunden. Denne spilles med seksten lag i dobbel eliminasjon, og de åtte siste finnes i en kvalifiseringsturnering som starter kl. 10:00 i morgen.

I kvalifiseringen deltar 15 lag i kvinneklassen, 17 i klassen for menn. Kampoppsettet finner du her.

NM, dessverre uten de fire lagene som spiller EM U22, spilles på Jernbanetorget og på Voldsløkka med Vegard Høidalen/Oslo Sandvolleyballklubb som teknisk arrangør. Du kan lese mer på NVBFs sider her.

Legg igjen en kommentar