Publiserte artikler

Guttene starter EM

Live Johanne Lunde Fossdal server i EM. Foto: CEV

De to jentelagene som deltar i EM i sandvolleyball U22 i Macedo de Cavaleiros i Portugal hadde ingen god dag i går. Begge lagene tapte sine to kamper og må vinne dagens kamp for å gå videre til eliminasjonsspillet. For Kjølberg-Maaseide sin del er det heller ikke sikkert det er nok, de er avhengig av hva som skjer i den andre kampen i puljen.

De norske resultatene i går ble som følger:
Kjølberg-Maaseide mot  Einarsdottir-Jónsdóttir (ISL) 1-2 (20-22, 21-19, 11-15)
Kjølberg-Maaseide mot Arnholdt-Glenzke (GER) 0-2 (15-21, 15-21)
I dag møter de Radl-Strauss  fra Østerrike kl. 15:50
Lunde-Helland-Hansen mot  Paquete-Vasques (POR) 0-2 (10-21, 20-22)
Lunde-Helland-Hansen mot Lece-Ozolina (LAT) 1-2 (21-14, 19-21, 13-15)
I dag møter de Morgan-Stegel fra Slovenia kl. 17:30

Resultatene finner du her.

Forhåpentligvis får de norske guttene en bedre start på turneringen når de setter i gang i dag. De forsvarende mesterne Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum åpner mot polakkene Kaszewiak-Paszkowski kl. 10:00. Tradisjonelt stiller Polen med sterke lag på guttesiden, men siden dette er det polske andrelaget, bør de andreseedete norske guttene kunne hale dette i land.

Det norske andrelaget, Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen, starter kl. 10:50, og deres første motstandere er arrangørlandet Portugals toppseedete Maia-Silva. Det blir spennende å følge de norske guttene. Resultatene finner du her.

Som i går streamer laola1.tv kampene på bane 1 og 2, forhåpentligvis med bedre teknisk resultat fra bane 2 enn i går, sjekk her.

Legg igjen en kommentar