Publiserte artikler

Mennene starter i Olsztyn

Ferdigspilt for Janne og Cindy i Polen. Foto: FIVB

Det ble dessverre bare en kamp i kvalifiseringen til Olsztyn Grand Slam i går for Janne Kongshavn og Cindy Treland. Kasakhstanerne Mashkova-Tsimbalova vant 2-1 (20-22, 21-15, 15-12) i første runde, og dermed kan Janne og Cindy starte forberedelsene til helgens NM, da med nye makkere.

I dag har imidlertid tre norske herrelag muligheten til å forbedre resultatene i Polen. Da starter mennenes kvalifisering, og blant de 32 lagene som skal spille om 8 ledige plasser i hovedrunden, befinner altså tre norske seg. Det er Iver Horrem-Geir Eithun, Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal og Bjarte Usken-Lars Retterholt.

De spiller sine førsterundekamper i dag slik:
Kl. 9:20 Usken-Retterholt møter Daguerre-Salvetti fra Frankrike
Kl. 10:10 Horrem-Eithun møter Beeler-Strasser fra Sveits
Kl. 11:00 Hordvik-Kvamsdal møter Koekelkoren-van Walle fra Belgia.

Ikke lett motstand for noen av dem. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar