Publiserte artikler

EM sandvolley U22

Forsvarer de fjorårstittelen? Foto: CEV

I dag starter europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1994 og senere. Mesterskapet går i Macedo de Cavaleiros i Portugal med trettito deltakere i hver klasse. På grunn av de gode norske resultatene i denne årsklassen tidligere, har Norge fått med to lag i hver klasse. Det ene laget er til og med forsvarende mestere i gutteklassen, det er Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum. Med fra Norge i konkurransen har de også fått søskenbarna Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen.

Guttene starter sitt spill i morgen, mens jentene går i gang i dag. De to norske lagene består av Victoria Faye Kjølberg-Benedicte Maaseide og Live Johanne Lunde Fossdal-Sunniva Helland-Hansen. Lagene er delt i åtte puljer med fire lag, og etter puljespillet går de tre beste i hver pulje til singel eliminasjon. Lunde-Helland-Hansen skal først i ilden. De starter kl. 10:30 mot Paquete-Vasques fra Portugal. Den første kampen til Kjølberg-Maaseide er kl. 13:00, og de møter islandske Einarsdottir-Jónsdóttir.

Jentenes kampoppsett og resultater finner du her. Intervju med Sannarnes-Sørum kan du lese her. Laola1.tv kommer til å streame banene 1 og 2 fra kl. 13:00, sjekk her.

Legg igjen en kommentar