Publiserte artikler

Olsztyn Grand Slam

Fra Long Beach Grand Slam i California, der vinnerne forøvrig begge ble brasilianske, Larissa-Talita i kvinneklassen og Alison-Bruno Scmidt, har verdenseliten i sandvolleyball forflyttet seg til Polen der de skal spille en ny Grand Slam i Olsztyn. Kvinnenes kvalifisering starter i dag, og der deltar en ny norsk lagsammensetning: Janne Kongshavn spiller med Cindy Treland.

De spiller sin førsterundekamp i dag kl. 11:50 og motstandere er Mashkova-Tsimbalova fra Kasakhstan. Vinner de norske denne kampen, møter de Forrer-Vergé-Dépré fra Sveits til avgjørende kamp om å komme inn i hovedrunden.

Klassen for menn starter sin kvalifisering i morgen. I utgangspunktet er tre norske lag påmeldt. Det er Iver Horrem-Geir Eithun, Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal og Bjarte Usken-Lars Tveit Retterholt. Så får vi se hvor mange som stiller til det tekniske møtet i kveld.

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar