Publiserte artikler

Hubert Wagner Memorial

I dag starter den 13. utgaven av Hubert Wagner Memorial, turneringen som er til minne om den polske legendariske treneren Hubert Jerzy Wagner. Han førte det polske herrelandslaget til Polens hittil eneste OL-gull i 1976, og Polen fikk også sitt første av to VM-gull to år tidligere, det andre kom som kjent i fjor. Wagner døde i 2002.

Årets turnering avvikles i Toruń, fødebyen til Nikolaus Kopernikus, og har deltakelse av fire lag. Foruten Polen kommer vinnerne av World League, Frankrike, riktig nok uten opplegger Toniutti, Iran og Japan. I dag spiller Iran-Frankrike og Polen-Japan.

De siste årene har mange volleyballinteresserte fra Hordaland funnet at denne turneringen både er kvalitetsmessig god og så pass intim at det er mulig å være svært sosial. Darek Marszalek i SportTeamConnect har tilrettelagt et flott program for de rundt tretti fra forskjellige klubber i Hordaland som i går reiste til Polen. I tillegg til å følge de seks kampene i turneringen, skal de også trene og spille kamper mot lokale lag.

Du kan lese mer om årets turnering her. Hordalandsdelegasjonens inntrykk kan du følge på bloggen til en av deltakerne, Svein Andersland, her.

Legg igjen en kommentar