Publiserte artikler

Ny satellitt

Makedonias hovedstad Skopje står som arrangør når CEV avvikler sesongens siste satellitturnering i sandvolleyball. Det er en turnering bare for menn med seksten lag i hovedrunden. Denne avvikles med dobbel eliminasjon, finalen spilles søndag. I går ble det spilt kvalifisering. Opprinnelig skulle Svein Solhaug og Daniel Bergerud deltatt der, men på grunn av manglende oppmøte, slapp de å spille i kraft av rankingen sin. Dermed starter de spill i hovedrunde i dag, og første motstandere er Bryl-Kujawiak fra Polen. Kampen går kl. 12:10.

Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken deltar også i Skopje. De var på forhånd klare for hovedrunden, og i sin første kamp har de serbisk motstand, Basta-Kolaric. Denne kampen går kl. 13:00.

Resultatene finner du her. Laola1.tv streamer kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar