Publiserte artikler

Bare nesten

Hendrik Mol t.h. i nettduell med Piotr Kantor. Foto: FIVB

Det var ungguttene Hendrik Nikolai Mol og Bjarne Nikolai Huus som gjorde det best i kvalifiseringen til Long Beach Grand Slam i California i går. I første runde slo de nemlig kvalifiseringens andreseedede polakker Kantor-Losiak 2-1 (18-21, 21-19, 15-11). Men i andre runde ble italienerne Vanni-Tomatis for sterke og vant 2-0 (21-19, 21-10). Dermed ble det ingen hovedrunde på de to, så nå drar vel Hendrik videre til studier og innendørs spill på Hawaii, mens Bjarne Nikolai trolig ikke har så langt til sin studieplass, vi går ut fra at han fortsetter både lesing og spill på Long Beach State.

De to mer rutinerte sandvolleyballspillerne som deltok i kvalifiseringen i går, Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal, kom ikke like langt som ungdommene. De fikk 40 rankingpoeng mot 80 til Mol-Huus etter tap i første runde med 0-2 (14-21, 17-21) mot for oss de to relativt ukjente spillerne Montgomery-Ratledge fra USA.

Dermed fortsetter hovedrunden i Long Beach i dag uten norsk deltakelse. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar