Publiserte artikler

Ny europaranking

På bakgrunn av at World League, European League og European Games for menn er ferdigspilt, samt VM i jentenes klasse U18 ble avsluttet i helgen, har det europeiske forbundet oppdatert rankinglistene for disse landslagene. For seniormennenes vedkommende er Russland fortsatt i toppen, men Italia har falt tre plasser, noe som medfører at Serbia rykker opp til andre og Polen til tredje. Norge er uforandret plassert som nr. 47 og har Monaco bak seg, pluss sju andre land som ikke har rankingpoeng. Hele listen finner du her.

I jentenes klasse U18 er Serbia fortsatt først med Tyrkia på plassen bak. Men med sitt verdensmesterskap hoppet Italia fram to plasser og deler andreplassen. Av de 34 landene på listen er Norge uforandret nr. 29. Hele listen er her.

Du kan også lese mer her.

Legg igjen en kommentar