Publiserte artikler

Long Beach Grand Slam

Møte før start i Long Beach. Foto: FIVB

Etter noen ukers pause er nå FIVB klare med nye sandvolleyballturneringer. Denne uken arrangeres en Grand Slam i Long Beach i California i USA. Det er en turnering for både kvinner og menn, og i og med at det er Grand Slam, spiller 32 lag i hovedrunden, der 24 er klare fra før, mens de 8 siste blir funnet i kvalifiseringsturneringen som går i dag. To norske lag er blant de trettito som spiller mennenes kvalifisering. Det er Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal, samt USA-studentene Hendrik Nikolai Mol og Bjarne Nikolai Huus.

I første runde av to i kvalifiseringen spiller Hordvik-Kvamsdal mot Montgomery-Ratledge fra USA kl. 23:00 norsk tid, mens Mol-Huus får det tøft mot Losiak-Kantor fra Polen kl. 23:50. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar