Publiserte artikler

Treland-Lunde henger med

Cindy Treland. Foto: CEV

Etter forfall fikk Cindy Treland og Ingrid Lunde direkte plass i hovedrunden i CEVs satelitturnering i sandvolleyball i Timisoara i Romania. Like heldige var ikke de to andre norske lagene. Og når både Siv Skjong-Oda Johanne Ulveseth og Benedicte Maaseide-Hanne Haugen Aas tapte kvalifiseringskampen som ville gitt dem innpass i hovedrunden, blir Treland-Lunde alene om å forsvare Norges farger de resterende dagene.

Det startet ikke så bra for Treland-Lunde heller. I første runde tapte de 0-2 (17-21, 13-21) for Schillerwein-Tillmann fra Tyskland. Men i dagens andre kamp ble det gevinst med 2-0 (24-22, 21-19) mot Malinova-Slancheva fra Bulgaria. Dermed er minst niendeplass sikret for de norske. For videre forbedring må først toppseedete Schumacher-Seyfferth fra Tyskland slås lørdag.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar