Publiserte artikler

Satellitt i Timisoara

I morgen starter en av CEVs satellitturneringer. Dette er en turnering bare for kvinner og foregår i Timisoara, en by med drøyt 300.000 innbyggere i det vestlige Romania.

I hovedrunden deltar 16 lag, 8 av disse er klare på forhånd, mens de resterende blir funnet i kvalifiseringen. Tre norske lag er forhåndspåmeldt, men ingen av disse har fått direkte plass i hovedrunden. Cindy Treland i par med Ingrid Lunde er imidlertid det høyest rangerte laget i kvalifieringen. De to andre norske lagene som skal spille kvalifisering om de deltar, er Siv Skjong-Oda Johanne Ulveseth og Benedicte Maaseide-Hanne Haugen Aas.

Turneringen innledes med tysk nasjonskvalifisering, mens kvalifiseringen starter torsdag og hovedrunden fredag. Mer om turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar