Publiserte artikler

European League – final four

Danmark, her i svart mot Østerrike, avanserer på Europarankingen etter sin fjerdeplass i puljen. Foto: CEV

De siste kampene i puljespillet i European League ble spilt i helgen. Dermed ble det også klart hvilke tre lag som skal avgjøre årets liga i tillegg til arrangørlandet Polen.

Final four skal spilles i Walbrzych, en by med drøyt 125.000 innbyggere sør-vest i Polen. Semifinalene spilles torsdag 13. august, finalene dagen etter. To av de tre resterende lagene utenom Polen, var det aldri tvil om. Estland og Slovenia gikk gjennom sine puljer uten tap. Siden Polen ble nr. 3 i sin pulje, ville den beste toeren få den siste semifinaleplassen. Det sto mellom nabolandene Makedonia og Hellas. Begge hadde sju seire, men Makedonia får plassen med sine 21 poeng mot Hellas’ 20.

Semifinalene torsdag spilles slik:
Kl. 17:00 Polen-Slovenia
Kl. 20:00 Estland-Makedonia

CEVs side for European League er her.

Legg igjen en kommentar