Publiserte artikler

Treland-Ulveseth til hovedrunden

Lars Retterholt t.h. i angrep mot Sveits. Foto: CEV

Cindy Treland og Oda Johanne Ulveseth vant begge kvalifiseringskampene i Biel/Bienne Masters i dag og er dermed klare for hovedrunden som starter torsdag. Ved å først slå Manavi-Parisaki fra Hellas 2-0 (21-13, 21-6), og deretter i en thriller mot serberne Milosevic-Matic 2-0 (21-19, 22-20), slår de følge med Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg, som på forhånd var kvalifisert.

De seksten lagene i hovedrunden er delt i fire puljer. Etter puljespillet går de tre beste i puljen til eliminasjonsspillet. Kongshavn-Kjølberg spiller sin første kamp kl. 9:00, Treland-Ulveseth kl. 9:50. Du finner resultatene her.

De andre norske lagene som spilte kvalifisering, kom seg dessverre ikke videre. Begge tapte i første kvalifiseringsrunde. Vilde Solvoll og Ingrid Lunde mot to blad Makhno fra Ukraina med 0-2 (13-21, 19-21), og Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken mot Beeler-Strasser fra Sveits med 0-2, men jevne 19-21, 21-23.

Norge vil likevel være representert også i mennenes hovedrunde etter som Christian Sandlie Sørum og Runar Torsvik Sannarnes har fått wild card til hovedrunden. De spiller sin første kamp kl. 14:00. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar