Publiserte artikler

Biel/Bienne Masters

Bjarte Usken er klar for kvalifisering i Biel/Bienne. Foto: CEV

Sist helg ble finalen i EM i sandvolleyball avgjort. I morgen starter imidlertid kvalifiseringen til Biel/Bienne Masters, som også er en del av CEVs europamesterskap. Uten at vi helt har greid å finne ut hva som er årsaken til at finalen avvikles før deltevlingene.

Turneringen i den sveitsiske byen er uansett en turnering for både kvinner og menn. Seksten lag deltar i hovedrunden, der tolv er forhåndskvalifisert på bakgrunn av rankingpoeng. De fire siste blir funnet i en kvalifisering med inntil seksten lag, så i løpet av to runder blir disse lagene funnet.

Norge har med et lag i hovedrunden i begge klassene. Det er Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg i klassen for kvinner, og i klassen for menn har Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum fått et wild card. I kvalifiseringen har Norge med tre lag. Cindy Treland-Oda Johane Ulveseth og Vilde Solvoll-Ingrid Lunde i kvinneklassen, Lars Tveit Retterholt-Bjarte Usken i klassen for menn. De første kampene spilles kl. 9:00.

CEVs side for turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar