Publiserte artikler

Kvinnene utslått

Bare nesten for Janne Pedersen i Klagenfurt. Foto: CEV

Begge de norske kvinnelagene som deltar i EM-sluttspillet i sandvolleyball i Klagenfurt tapte kampene sine i dag. I to jevne kamper tapte først Cindy Treland og Janne Pedersen for Wesselink-van der Vlist fra Nederland med 1-2 (14-21, 21-18, 12-15), deretter ble det også 1-2 (19-21, 21-19, 10-15) for Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg mot Lobato-Soria fra Spania. Med tre tap er begge lagene havnet sist i puljene og har spilt ferdig med delt 25. plass som resultat.

Bedre gikk det for Iver Horrem og Geir Eithun i deres innledningskamp i går. Også de måtte ut i tre sett, men de greide å avgjøre med 2-1 (12-21, 21-18, 15-13) mot polakkene Kantor-Losiak. Nordmennene spiller sin neste kamp kl. 15:00 i dag mot tyskerne Erdmann-Wickler. Denne kampen går på bane 3 og vil dermed bli streamet på laola1.tv, sjekk her.

Det er ellers live oppdatering av alle resultatene på Klagenfurts hjemmeside her. CEVs side for turneringen med resultater er her.

Legg igjen en kommentar