Publiserte artikler

Mennene starter i Klagenfurt

Vått og kaldt i Klagenfurt for Victoria Kjølberg. Foto: CEV

Etter at flere av kvinnelagene har gjort unna to kamper i sandvolleyball-EM i Klagenfurt i Østerrike, er det i dag klart for mennenes første kamper. Norge har fått med ett lag i turneringen, det er Iver Horrem og Geir Eithun. De spiller sin første kamp kl. 16:00 og motstanderne er Kantor-Losiak fra Polen. I morgen kl. 15:00 er tyskerne Erdmann-Wickler motstandere, og det siste laget i puljen er Kotsilianos-Zoupanis fra Hellas, som de norske møter fredag. Resultatene finner du her. Eventuell streaming av kamper kan du sjekke hos laola1.tv her.

Det ble ingen seier for de to norske kvinnelagene i dag heller. Nærmest var Kongshavn-Kjølberg, som tapte 1-2 (21-17, 11-21, 12-15) for spanske Liliana-Baquerizo, mens det ble 0-2 (16-21, 18-21) for Treland-Pedersen mot Goricanec-Hüberli fra Sveits. Kvinnene spiller sine siste puljekamper i morgen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar