Publiserte artikler

Rettelse EM

Cindy Treland tørker solbrillene. Foto: CEV

Cindy og Janne i angrep mot Tyskland. Foto: CEV

Vi har nok bommet litt på kamptidspunktene for de norske kvinnene som spiller EM i sandvolleyball i Klagenfurt. Vi har gått ut fra at det som hos FIVB spilles to kamper i puljespillet første dag, mens den neste går med til den siste puljekampen og første runde i eliminasjonsspillet.

Men vi er blitt oppmerksom på at det spilles bare en puljekamp pr. dag de første tre dagene, så Treland-Pedersens kamp mot Ludwig-Walkenhorst er den eneste de spiller i dag, mens kampen mot Goricanec-Hüberli fra Sveits går i morgen kl. 11:00 og kampen mot Wesselink-van der Vlist fra Nederland spilles torsdag. Dagens kamp endte forøvrig med tap 0-2 (17-21, 9-21).

Tilsvarende spiller Kongshavn-Kjølberg bare en kamp i dag. Den går kl. 13:00 mot Dubovcova-Nestarcova, Slovakia, på bane 1, og vises altså på laola1.tv, mens de møter Liliana-Baquerizo fra Spania i morgen kl. 10:00 og Lobato-Soria, også Spania, torsdag.

Legg igjen en kommentar