Publiserte artikler

Klagenfurt

NVBFs David Cox er CEVs dommerdelegat i mesterskapet. Foto: CEV

CEVs EM-finale i sandvolleyball starter i dag. Østerrikes sandvolleyballhovedstad Klagenfurt er arrangementsted, og europamesterne kåres lørdag og søndag i henholdsvis kvinne- og herreklassen. Tre norske lag har fått plass blant de 32 lagene som deltar i hver klasse. Det er Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg og Cindy Treland-Janne Pedersen i kvinneklassen, Iver Horrem-Geir Eithun i klassen for menn. Kvinnene starter sin turnering i dag, mennene i morgen.

De 32 lagene er delt i åtte puljer og etter puljespillet går de tre beste i hver pulje til singel eliminasjon. Kongshavn-Kjølberg er først ut av de norske. De møter Liliana-Baquerizo fra Spania kl. 10:00, mens Treland-Pedersen spiller kl.11:00 mot vinnerne fra sist helgs Grand Slam i Yokohama, Ludwig-Walkenhorst fra Tyskland. Denne kampen spilles på bane 3, og laola1.tv streamer kampene på bane 1 og 3, sjekk her.

Kl. 13:00 i dag spiller Kongshavn-Kjølberg mot Dubovcova-Nestarcova, Slovakia, på bane 1, mens de siste puljemotstanderne er et annet spansk lag, Lobato-Soria. Den kampen går i morgen. Dagens andre kamp for Treland-Pedersen er mot Goricanec-Hüberli fra Sveits. Den er også satt opp kl. 11:00, noe som neppe stemmer, vi gjetter den går kl. 14:00. I morgen møter de Wesselink-van der Vlist fra Nederland.

Resultatene finner du her, CEVs turneringsside er her, mens turneringens hjemmeside er her.

 

Legg igjen en kommentar